RAUTIC GMBH – SANANEN MEISTÄ

Rautic GmbH on suomalaisomisteinen, vuonna 1984 perustettu yritys. Toimitamme maailmanlaajuisesti varaosia prosessiteollisuudessa toimiville asiakkaillemme. Olemme yksi johtavista ja sitoutumattomista teknisen tukkukaupan vienti/tuontiyrityksistä.

Missiomme on tarjota korkealuokkaisia varaosia prosessiteollisuuden tarpeisiin. Tarkoituksemme on auttaa asiakastamme löytämään juuri hänen tarpeisiinsa sopivat varaosat. Tavoitteemme on toimittaa kaikki asiakkaan tarvitsemat varaosat huolimatta siitä, ovatko ne edustettuina Suomessa tai eivät.

Varaosiamme käytetään mm. vaativissa prosesseissa sellu- ja paperiteollisuudessa, kemianteollisuudessa, voimalaitoksissa, jätevesilaitoksissa, metalliteollisuudessa, elintarviketeollisuudessa sekä kaivannaisteollisuudessa. Mitä etsitkin, löydät ne kaikki yhdestä paikasta.

Yli 30 vuoden kokemus prosessiteollisuuden varaosa- ja laitetoimittajana on osoitus asiakkaiden luottamuksesta Rautic’n toimintaan.

HISTORIA

1984

Rauma-Repola Oy perustaa MM Maschinen und Metalle GmbH-nimisen yrityksen Düsseldorfiin palvelemaan Rauma-Repolan ja sen intressi-yritysten tarpeita tuomalla komponentteja ja laitteita suoraan Euroopasta paikallisten jakelukanavien ohi.

1989

Yhtiön nimi muutetaan Rauma Handel GmbH:ksi

1992

Vienti Aasiaan käynnistetään

1995

Yksityishenkilöt ostavat yrityksen Rauma Oy:ltä

1996

Rauma Handel-nimi muutetaan Rautic GmbH:ksi

1997

Rautic Oy perustetaan

2009

Yhtiö täyttää 25 vuotta

2014

Yhtiö täyttää 30 vuotta ja uudet omistajat astuvat mukaan.

2016

Muutto uusiin tiloihin

history